O fotografie care înfățișează condițiile în care angajații magazinului Profi depozitează lăzile de pâine a fost publicată de ph-online.ro, iar omul care a trimis imaginile spune că între pâinea ce urmează a fi vândută și ghena de gunoi sunt doar trei metri.

Este vorba despre magazinul Profi din zona Lămâița, situat pe strada Streiului, iar lăzile cu pâine sunt lăsate cu orele la intrarea din spatele magazinului, unde se află și ghena de gunoi. În plus, în zonă mișună nestingheriți gândaci și șobolani, în timp ce produsele de brutărie se “odihnesc” pe treptele de la intrare.

Cu atât mai gravă este situația cu cât vorbim despre pâine vrac, neambalată, expusă total mizeriei, prafului și vietăților care mișuna prin zonă.

Cititorul a formulat o sesizare conducerii magazinului, dar nimeni nu a luat măsuri.

“Așa este dopozitată pâinea la magazinul Ploiești Str. Streiului, nr. 1A, Jud. Prahova, la doar 3 metri de ghenă, într-o zonă plină de gândaci negri mari, din păcate în poză gândacii nu se pot vedea, dar pentru doritori în fiecare dimineață puteți vedea cu ochii voștri cum pâinea pe care o cumpărați este lăsată în gândaci, apoi curățată și băgată la raft.

Duminică dimineață timp de o oră aici a stat pâinea, inclusiv cea vrac, neambalată. Pe 10 mai am făcut sesizare la Profi, dar se pare că nu-i interesează. Astăzi am mai făcut una, inclusiv la OPC.”, spune cititorul.

Sursa: ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here