fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Panică într-un bloc din Ploiești. Ce s-a găsit la subsol

Citește Și

- Reclamă -

Sperietură de proporții pentru locatarii unui bloc din Ploiești care au făcut o descoperire incredibilă în subsolul clădirii- o colonie de lilieci își făcuse adăpost acolo.

Oamenii au chemat reprezentanții unei asociații de voluntari din domeniul protecției animalelor, care au montat o cușcă în care pot fi băgate acum animalele zburătoare. Tot aceștia spun că după trecerea iernii vor reveni pentru a duce liliecii într-o zonă protejată, cel mai probabil într-o peșteră.

- Reclamă -

„Am fost chemaţi la un bloc rezidenţial din Ploieşti, unde o colonie de lilieci a fost deranjată în timpul hibernării si a pătruns în toate cotloanele clădirii. Am montat o cușcă specială unde locatarii pot pune animalele care pătrund în apartamente. Urmează să colectăm periodic animalele rătăcite, să le aducem la clinica de reabilitare pentru animale sălbatice. Visul Luanei, unde vor fi tratate (după caz) și marcate, apoi eliberate într-o colonie care nu este amenințată de factorul uman. Mulțumim locatarilor pentru colaborare!”, este anunţul postat de tinerii care au intervenit. Aceştia au ilustrat mesajul cu mai multe fotografii de la faţa locului.

Sursa: www.ph-online.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut