fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Panică la Curtea de Apel Ploiești. Un judecător întors din Italia are simptome specifice COVID 19, dar nu a anunțat autoritățile

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. La scurt timp după publicarea articolului, președinta Curții de Apel Ploiești, Andra Botez, a luat legătura cu reporterii noștri, explicând că nu avea cunoștință despre această situație, ne-a solicitat informații suplimentare și a precizat că va declanșa o anchetă internă în acest caz.

Magistrații din cadrul Curții de Apel din Ploiești sunt panicați și se tem să revină luni la serviciu din cauza unui coleg judecător care ar fi fost recent în Italia. Magistratul nu mai recunoaște acum că a fost plecat în zonă de risc și nici nu s-a izolat acasa, conform procedurilor impuse de epidemia de coronavirus.

- Reclamă -

Grav este că judecătorul incriminat a avut simptome specifice COVID 19, dar a continuat să vină la instanță, chiar „racit” fiind.

Potrivit unor surse, ceilalți magistrați i-ar fi reproșat bărbatului că nu respectă procedurile și refuză să anunțe autoritățile că a fost într-o țară din Europa unde există cazuri foarte multe confirmate de coronavirus. Prins la mijloc, judecătorul a început să ofere explicații confuze, afirmând că în realitate nu a fost în Italia, ci în Spania, pentru ca apoi să revină și să susțină de defapt a fost în Franța.

Niciunul dintre judecătorii din cadrul Curții de Apel Ploiești nu a alertat autoritățile cu privire la această situație.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Sper ca oamenii sa inteleg a faptul ca o functie implica si responsabilitati. Participarea cetatenilor din spitale la inlaturarea coronavirusului insa fara sa primeasca fondurile si respectiv medicatia nu poate duce decit la raspunderea virusul ui sau si mai rau la modificarea acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img