Parlamentarii care au vrut să mimeze munca și s-au dus marți dimineață la job, au avut parte de o surpriză neplăcută. Aceștia au ajuns să fie asediați în Casa Poporului, baricadându-se înăuntru și cerând ajutor. Cei de la pază fac cu greu față, iar mulți deputați și senatori au suferit atacuri de panică.

La primele ore ale dimineții, sute de proaspeți eliberați din pușcării au luat cu asalt Parlamentul. Aceștia le-au transmis celor de acolo: ”Suntem mai versați ca hoți decât voi. E momentul să arătăm ce știm să facem. Gata, e rândul nostru!”, au strigat aceștia pătrunzând în curtea instituției.

Un parlamentar din opoziție a declarat printre lacrimi și suspine: ”E vina PSD-ului, noi suntem fără de vină. Să se anunțe armata, să se sune la Ambasada SUA, să ne ajute domnul Trump. Nu e posibil așa ceva. Help!”, a spus acesta în timp ce construia o baricadă din cutii de carton și mopuri.

Prim ministrul este așteptat la Parlament pentru a detensiona situația. Acesta se gândește să le promită atacatorilor mai multe posturi de consultanți pentru PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here