fbpx
luni, mai 29, 2023

Paradoxul de la Ploiești: Deși primarul critică activitatea Rosal, RASP o promovează. Cu virgulă între subiect și predicat

Citește Și

- Advertisement -
*Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, s-a arătat nemulțumit de activitatea Rosal și a amenințat cu sancțiuni în cazul în care operatorul nu va lua măsuri urgente pentru respectarea sarcinilor din contractele de colectare deșeuri de la populație și curățenia căilor publice. 
*În acest timp, pe site-ul RASP (structura din subordinea Consiliului Local Ploiești care trebuie să controleze activitatea Rosal) sau pe paginile de Facebook ale RASP nu găsim nimic despre problemele semnalate de primar. În schimb, site-urile respective sunt pline de comunicate „de lemn”, iar unele dintre ele promovează chiar activitatea Rosal. Cu greșelile gramaticale de rigoare.  

 

Activitatea Rosal lăsa oricum mult de dorit, iar după grevele de luni și marți ale angajaților neplătiți din ianuarie au înrăutățit situația.

- Advertisement -

Evident, oamenii au tot dreptul să-și ceară salariile, iar singurii vinovați pentru întreaga situație nu pot fi decât actualii șefi de la Rosal Ploiești.

Lăsat cu orașul plin de gunoaie, în condițiile în care Primăria plătește toate facturile pe CCP la zi, primarul Andrei Volosevici a luat imediat atitudine, iar operatorul a fost amendat.

DETALII AICI: Operatorul Rosal, amendat pentru zilele în care nu a făcut curățenie în Ploiești din cauza grevei salariaților

- Advertisement -

În plin scandal pe tema Rosal în Ploiești, RASP, instituția care trebuie să se asigure că operatorul își face treaba, nu publică pe site-urile sale nimic despre neregulile grave din activitatea operatorului.

RASP se mulțumește cu niște comunicate seci, uneori laudative la adresa Rosal, adesea scrise greșit.

De exemplu, pe 16 martie, în zi de plină grevă, RASP îi informa pe ploieșteni, cu virgulă între subiect și predicat, pe pagina de Facebook, asupra faptului că „datorită” condițiilor meteo, vor fi efectuate doar golirea coșurilor stradale și strângerea manuală a gunoiului.

Nicio vorbă despre faptul că strângerea gunoiului este, de fapt, paralizată.

- Advertisement -

Situația a fost semnalată de către un cititor al Ziarului Incomod, care a venit cu o serie de informații interesante.

Cititorul nostru pune indulgența de care beneficiază Rosal pe seama prieteniei dintre anumiți șefi de la RASP și conducerea Rosal.

Cât despre comunicatele de promovare a activității Rosal, sursa noastră susține că sunt scrise de o persoană încadrată la marketing, departament care ar fi fost înființat la solicitarea fostului director Raul Petrescu

Bună seara, vă trimit textul postării de astăzi de pe pagina fb a RASP și vă supun atenției două aspecte:

1. Redactarea cu greseli gramaticale si de ortografie pentru care un elev de gimnaziu abia ar trece clasa, dar o inspectoare de specialitate la Regie primeste ditamai salariul și

2. mesajul! Nu spune nimic despre greva lucrătorilor neplătiți de la Rosal, despre care s-a scris peste tot și au luat atitudine oficialitățile orasului, nu, nici pomeneală. Nu se face curat pentru că plouă! De ce acest lucru? Pentru ca așa a ordonat Sile (n.r. – Vasile Ionescu director tehnic RASP), ca să nu strice imaginea Rosalului…”, este mesajul primit de la cititorul Ziarului Incomod.

Pe site-ul oficial al RASP, ultimul comunicat cu privire la activitatea de salubrizare este postat pe data de 8 februarie, iar penultimul, pe 5 februarie.

 

Amândouă lasă o impresie de netăgăduit. Rosal își face treaba, orașul e curat!

Însă, realitatea a fost, mereu, aceasta: 

 

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta