fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Parcul Industrial Brazi va intra în insolvență

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Parcul Industrial Brazi, societate la care acționar majoritar este Consiliul Județean Prahova, va intra în insolvență. Anunțul a fost făcut de Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, în momentul în care în ședință a fost dezbătut proiectul privind aprobarea achiziționării de servicii juridice de consultanță, de asistență și de reprezentare de către Societatea „Brazi Industrial Parc” S.A. Liderul Consiliului Județean a precizat faptul că aceasta este cea mai bună soluție care poate fi luată pentru redresarea societății.
”Aceasta este cea mai bună variantă pentru redresarea parcului în acest moment. Eu cred că atunci când va reuși să-și achite datoriile către societatea care a câștigat acel proces, va reveni la stadiul de plutire.
S-a ajuns la acestă soluție deoarece Parcul Industrial Brazi se confruntă cu mari probleme financiare după ce a pierdut mai multe procese, astfel că societatea a fost obligată la plata unor sume enorme.
Până în momentul în care se va lua decizia de intrare în insolvență a Parcului Industrial Brazi, consilierii județeni au aprobat ca societatea să angajeze o casă de avocatură pentru reprezentarea în instanță a unor procese în care Parcul Industrial Ploiești este parte civilă.”

În luna septembrie 2016 S.C. Brazi Industrial Parc S.A. are termene în instanță în
procesele cu societățile Eco Burn SRL, ATM Construct, Primăria Bălțești, Dalex
Montaj SRL.
Având în vedere cuantumul debitelor de recuperat, a specificului proceselor, dar
și a consecințelor ce se pot răsfrânge în mod negativ asupra desfășurării activității
societății, S.C. Brazi Industrial Parc S.A. consideră necesară reprezentarea sa în instanță
de către o firmă de avocatură specializată în astfel de litigii”, se arată scris în expunerea de motive a proiectului respective.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut