fbpx
luni, mai 29, 2023

Parcul Municipal Vest din Ploieşti ar putea trece prin mai multe schimbări de proprietari

Citește Și

- Advertisement -
În prezent aflat în patrimoniul administraţiei ploieştene, Parcul Municipal Vest ar putea trece la Consiliul Judeţean Prahova, care a anunţat că vrea să realizeze aici un complex sportiv. CJ a aprobat o hotărâre prin care stabileşte şi ce se va întâmpla cu parcul la finalul investiţiilor.

Consiliul Judeţean Prahova a solicitat în această vară Parcul Municipal Vest din Ploieşti, un răspuns oficial fiind aşteptat de la Consiliul Local. Până atunci, CJ a adoptat în şedinţa de marţi o hotărâre prin care a inclus un articol suplimentar în cerere, stabilind că, după realizarea investiţiilor propuse, parcul va fi predat înapoi Primăriei, cumva pe modelul pe care se derulează proiectele Companiei Naţionale de Investiţii.

„După ce vom realiza toate obiectivele propuse pentru acest parc, precum bazin de înot olimpic, patinoar, sală polivalentă, dar şi altele unice în judeţ, îl vom reda Ploieştiului. Totul se va face conform legii, prin hotărâri ale celor două consilii, judeţean şi local”, a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

- Advertisement -

„Consiliul Judeţean Prahova preia Parcul Municipal Vest din domeniul public al Ploieştiului în cel al judeţului, în vederea realizării unor investiţii de anvergură. Atât proiectul privind preluarea Parcului, cât şi cel prin care este propusă redarea în patrimoniul Ploieştiului, după finalizarea investiţiilor, iniţiate de către Iulian Dumitrescu, au fost aprobate de consilierii judeţeni. Pe lângă crearea unei infrastructuri adecvate sportului de masă, dar, mai ales, celui de performanţă, zona va fi una de odihnă şi promenadă, dar şi una care va asigura multe locuri de muncă”, a anunţat CJ Prahova, într-un comunicat oficial.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ploieștiul primește pasajul de la Podul Înalt, necesar pentru proiectul european de lărgire la 4 benzi

Primăria Ploiești va primi în patrimoniu, de la Ministerul Transporturilor, pasajul de cale ferată de la Podul Înalt, solicitat...

Mai Multe Articole Ca Acesta