fbpx
luni, mai 29, 2023

Parlamentarii prahoveni, chemați de primarul Ploieștiului la discuții pentru rezolvarea problemei salubrității

Citește Și

- Advertisement -

Parlamentarii prahoveni au fost chemați de primarul Ploieștiului Andrei Volosevici la o ședință de lucru pentru găsirea unor soluții de rezolvare a problemei salubrității din Ploiești în contextul în care operatorul Rosal are deficiențe mari în colectarea deșeurilor menajere, iar problema a ajuns să fie critică. Primarul a anunțat că i-a informat pe parlamentari despre această problemă și i-a chemat la o ședință care va avea loc miercuri, 11 august.

Redăm mai jos comunicatul integral emis de primăria Ploiești în acest sens:

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, le solicită parlamentarilor prahoveni să se implice direct în găsirea unor căi de rezolvare a problemei salubrității, în orașul nostru.

Edilul șef al municipiului Ploiești i-a informat în scris pe parlamentarii județului Prahova cu privire la situația dezastruoasă a salubrității, respectiv despreincapacitatea actualului operator de salubritate de a colecta deșeurile menajere de la populație.

Reamintim că executivul ploieștean notifică săptămânal instituțiile publice care dețin atribuții directe în verificarea și aplicarea sancțiunilor în domeniul protecției mediului și sănătății publice, în ceea ce privește situația salubrității la nivelul municipiului Ploiești, solicitând totodată să sprijine instituția noastră, prin dispunerea unor măsuri împotriva operatorului de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A.

Astfel, din dorința de a soluționa cât mai rapid și conform legii această situație care afectează direct viața comunității ploieștene, parlamentarii prahoveni au fost invitați să participe la o ședință de lucru comună miercuri, 11 august 2021, începând cu ora 15.00, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

O nouă creșă va fi construită în Ploiești. Astăzi a fost semnată autorizația de construire

O nouă creșă va fi construită în Ploiești, în cartiertul 9 Mai, din fonduri europene, în baza unui parteneriat...

Mai Multe Articole Ca Acesta