fbpx
luni, aprilie 22, 2024
spot_img

Parteneriat între Banca Mondială și primăria Ploiești pentru construirea Spitalului Municipal de Urgență

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești va încheia un parteneriat cu Banca Mondială pentru realizarea viitorului spital municipal de urgență din oraș. Consilierii locali ploieșteni se reunesc joi, 23 decembrie, în ședință extraordinară pentru a vota încheierea parteneriatului, prin semnarea unei Scrisori de angajament cu Corporația Financiară Internațională (IFC), divizie a Băncii Mondiale.

Contactat de ziarul Incomod, primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a explicat că primul pas după încheierea acestui parteneriat va fi realizarea studiului de fezabilitate pentru viitorul spital, studiu care va fi achitat parțial din fonduri de la IFC.

- Reclamă -

„Intrăm într-un parteneriat cu o zonă importantă din punct de vedere financiar, Banca Mondială. Divizia de investiții a Băncii Mondiale, care semnează cu noi, ne ajută, iar parteneriatul îl începem prin ceea ce însseamnă procedura specifică pentru investiția numită Spitalul Municipal Ploiești. Fiecare (n.r. primăria Ploiești și IFC) are o contribuție financiară la studiul de fezabilitate care ne va spune și care este cea mai bună variantă de lucru pentru un parteneriat public-privat”, a declarat pentru ziarul Incomod primarul Andrei Volosevici.

Consilierii locali se vor reuni joi la ora 12.00 pentru a vota proiectul de hotărâre aferent acestui parteneriat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PSD Prahova: Iulian Dumitrescu anunță că doreste să candideze din nou pentru aceeaşi funcție despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de...

PSD Prahova a emis un comunicat de presă ca reacție la faptul că Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al Consiliului...
Sari la conținut