pasaj subteran rutier campina proiect
Dorit de mai multă vreme de autorităţile din Câmpina, viitorul pasaj rutier din zona centrală a municipiului urmează să fie propus pentru atragerea de fonduri europene în viitoarea sesiune de finanţare de la UE, printr-un parteneriat alături de Consiliul Judeţean.

CJ Prahova urmează să dezbată într-o şedinţă extraordinară programată marţi după-amiază un proiect de hotărâre privind intrarea în parteneriat cu administraţia locală din Câmpina pentru susţinerea obiectivului de investiţii.

Proiectul “Creșterea mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate și prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran în zona centrală a municipiului Câmpina” urmează să fie depus în cadrul Programului Operaţional Regional 2021-2027.

Conform protocolului propus, Consiliul Judeţean ar urma să fie liderul asocierii şi să susţină 80% din cofinanţarea care îi revine beneficiarului, însemnând cota proprie din cheltuielile eligibile şi valoarea cheltuielilor neeligibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here