fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Pârtii pentru sănii de vară în Predeal și Poiana Brașov. Investiții de aproape 6 milioane de euro

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile din Brașov investesc bani în pârtii pentru sănii de vară, pentru a atrage turiști pe perioada verii, potrivit bzb.ro.

În Predeal acest proiect pregătit cu un an în urmă a ajuns în faza licitației, după obținerea avizelor necesare. Primăria a lansat licitația pentru execuția lucrărilor la pârtii, valoarea contractului fiind de 8.000.000 lei, TVA inclus.

Proiectul prevede ca sania de vară să fie construită pe partea stângă a pârtiei Clăbucet și va trece prin pădure. Traseul de urcare va avea 332 metri iar cel de coborâre folosit de turiști este de 490 metri. Instalația va fi dotată cu 22 de sănii cu 2 locuri (un adult și un copil) și va avea o capacitate de 320 de persoane.

- Reclamă -

În cazul proiectului saniei de vară din Poiana Brașov, acesta a fost anunțat încă de acum 12 ani dar nimic nu s-a concretizat până în 2023, când s-a lansat licitația.

Contractul este de 20.411.473 lei cu tot cu TVA și a fost câștigat în februarie 2024.

Sania de vară din Poiana Brașov va fi construită pe partea stângă a pârtiei Bradul. Instalația va avea 60 de sănii, 990 metri traseul de coborâre iar cel de urcare 550 metri.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...