Consiliul Concurenței a avizat, marți, preluarea serviciului de termie de către firma nou înființată de municipalitate, SC Termo Ploiești SRL. 

Anunțul a fost făcut de către președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Județean.

În cadrul aceleiași ședințe, CJ Prahova a alocat suma de 360 de mii de lei pentru achiziţionarea unui program software necesar funcționării cazanului 2 de CET Brazi. Soft-ul ar urma să fie cumpărat mâine și predat, în cursul aceleiași zile, municipalității, printr-o nouă hotărâre de Consiliu Județean.

Termo Ploieşti va putea prelua serviciul de termoficare

Odată cu obţinerea avizului, Consiliul Local va putea să încredinţeze serviciul către propria firmă. Acest lucru ar urma să fie făcut tot în această seară, forul legislativ ploieştean fiind convocat într-o şedinţă extraordinară de la ora 18.00.

Ca să poată să funcţioneze, Termo Ploieşti SRL va mai trebui, totuşi, să obţină o licenţă provizorie de la ANRE, procedură estimată să dureze câteva zile.

Un alt pas important a mai fost făcut astăzi. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Tudone, a anunţat în timpul şedinţei că reprezentanţii instituţiei din comisia de predare-primire a CET Brazi au semnat protocolul, documentul fiind înaintat către omologii de la Primărie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here