fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Pasajele pietonale subterane din Bariera București s-ar putea redeschide

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Zilele acestea, la nivelul Primăriei Ploiești, se discută despre posibilitatea ca în primăvara acestui an să fie redeschise pasajele subterane pietonale din Bariera București. De ani de zile, ploieștenii cer acest lucru din cauza aglomerației care se formează dimineața în Bariera București. Șoferii sunt nevoiți să aștepte minute în șir în trafic, întrucât sunt foarte mulți pietoni care au prioritate la trecere, iar traficul se blochează. Din nefericire, până acum nu a fost găsită o soluție, întrucât în respectivele pasaje nu era făcută o canalizare corespunzătoare, astfel că acestea se umpleau de apă la fiecare ploaie. Acum se va constitui o comisie care va căuta soluții tehnice pentru această problemă.

„Luăm în calcul posibilitatea deschiderii pasajelor din Bariera București pentru a fluidiza traficul înspre DN 1, ruta București, ținând cont de faptul că dimineața este foarte mare aglomerație. Pentru acest lucru vom constitui o comisie care să expertizeze și să dea soluții privitor la ce am putea face pentru a le redeschide.”, a declarat pentru ziarul Incomod Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar al Ploieștiului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img