Pasajul subteran din centrul Ploieștiului, de la galeriile Winmarkt, reprezintă o pată neagră pe imaginea orașului. Realizat înainte de anul 1988, împreună cu pasajele subterane din cartierul Bariera București, acesta ilustrează perfect modul în care și-au pus amprenta atât administrația publică locală, cât și oamenii locului pe anumite obiective ale orașului.

Ziarul Incomod a realizat recent o filmare care arată starea deplorabilă în care se află pasajul care face legătura între zona pietonală din fața Palatului Administrativ și magazinul Winmarkt. Vezi imaginile video aici!

După publicarea acestui articol, reprezentanții primăriei Ploiești ne-au informat că anul acestea vor fi realizate lucrări de reparație la pasajul subteran și că problema va fi remediată.

1 COMENTARIU

  1. Dar tot ceea ce inconjoara Galeriile Comerciale, toate trotuarele, scarile, toaleta publica, vor fi reparate vreodata? Tot ce este in jurul Galeriilor Comerciale Ploiesti, circa 50 metri de jur imprejur, reprazinta rusinea municipiului Ploiesti! Dar nimeni nu vede, iar Primaria este foarte, foarte aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here