UPDATE:  Conform unor surse, Anăstăsescu George Alin a fost găsit de către autorități și dus la Penitenciarul Rahova, unde își va ispăși pedeapsa de 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare.
Unul dintre patronii de la Colectiv, Anăstăsescu George Alin, a fost căutat astăzi de către polițiști la domiciliul din buletin, după ce a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare, însă nu se afla acasă. Autoritățile sunt în continuă căutare.

La adresa la care autoritățile l-au căutat pe patronul de la Colectiv se afla doar mama acestuia, care le-a spus polițiștilor că nu știe unde se află băiatul său, conform surselor Antena3.

Reamintim că Anăstăsescu George Alin a primit cea mai mare pedeapsă din dosarul Colectiv – 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Bărbatul are la dispoziție câteva ore pentru a se preda la cea mai apropiată secție de poliție, iar în caz contrar, dacă acesta nu se va preda și nu va fi găsit de polițiști, se va emite un mandat de urmărire internațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here