fbpx
luni, mai 29, 2023

Patru ani și patru luni de închisoare pentru un hoț care a furat din supermarketuri produse de câteva sute de lei

Citește Și

- Advertisement -

Judecătoria Câmpina a condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare un bărbat acuzat că a furat, în vara anului trecut, produse în valoare de puțin peste 600 de lei din magazinele Kaufland și Penny din Ploiești, Bușteni și Sinaia. Bărbatul este recidivist, a mai fost condamnat în trecut pentru fapte similare, motiv pentru care la pedeapsa dată de judecătorii câmpineni se mai adaugă un rest rămas neexecutat de 484 de zile, astfel că în final bărbatul va sta la închisoare aproape cinci ani și jumătate.

Sentința în dosar a fost dată, joi 3 septembrie, de secția penală a Judecătoriei Câmpina și nu este definitivă. Condorm portalului instanțelor de judecată, Nicolae Aron a furat produse din magazinele Kaufland Nord Ploiești, dar și din Penny Sinaia și Bușteni. Prejudiciul cauzat societăților de unde a furat bărbatul a fost calculat la ”626,9 lei, suma rezultată din valorificarea bunurilor sustrase”.

- Advertisement -

Judecătorii câmpineni i-au interzis bărbatului și dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat.

Sentința Judecătoriei Câmpina nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Ploiești în termen de zece zile de la pronunțare.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Când se face dezinsecție și deratizare în Ploiești

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10,...

Mai Multe Articole Ca Acesta