Patru copii din Prahova, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, au fost săltați de mascați, miercuri 8 februarie, fiind acuzați, printre altele, de tâlhărie.

”În această dimineață, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, distrugere și lovirea sau alte violențe.

 

4 minori cu vârstele cuprinse între 12 și 16 ani, împreună cu reprezentanții legali ai acestora, vor fi conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

 

În fapt, în perioada septembrie 2022 – februarie 2023, cei patru tineri ar fi deposedat prin violență, un alt tânăr, de obiectele personale, precum și de portofelul cu documente și bani”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Potrivit sursei citate, cei patru ar fi distrus elementele de caroserie ale unui autovehicul, care era parcat în dreptul unui imobil, din municipiul Ploiești.

Cei în cauză sunt bănuiți și de faptul că,  ar fi agresat fizic un bărbat, care își desfășura activitatea de conducător auto în regim taxi, provocându-i și  distrugeri autoturismului pe care îl conducea, arată sursa citată.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.500 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here