Mii de membri PSD vor demisiona în perioada imediat următoare din partid, potrivit unor surse politice! Aceștia vor alege să părăsească tabăra social-democrată alături de cinci președinți de organizații și de patru directori din Primăria Ploiești!

Primul care a demisionat a fost Donald Constantin, vicepreședinte al PSD Ploiești și director general al Societății de Gospodărire Urbană, care a declarat că a fost nemulțumit de faptul că nu s-a ținut cont de dorințele organizației municipale când s-au întocmit listele pentru alegerile parlamentare. Donald Constantin va pleca, însă, din partid cu aproximativ 600 de membrii, care își vor depune demisiile.

În afară de Constantin, din PSD demisionează și Elena Trican, directorul economic al SGU Ploiești, Mihai Păun, directorul adjunct al SGU și Marian Stănescu, directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal.

În afară de cei patru directori, cinci președinți de partid, printre care Vasile Albu și Cristinel Șchiopu, urmează de asemenea să plece din PSD, alături de toți membrii organizațiilor pe care le conduceau.

Partidul Social Democrat va fi puternic zguduit de plecarea a mii de membrii, revoltați de listele pentru alegerile parlamentare. Rămâne de văzut cum se va reorganiza partidul după aceste demisii de răsunet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here