arestat51

În timpul unei patrulări pe raza satului Târgșorul Nou, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au depistat, în jurul orei 18.30, o femeie de 40 de ani, din Capitală, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Sectorului 1 București o condamnase la executarea unei pedepse cu închisoarea de 6 ani și 6 luni. De asemenea, bucureșteanca era dată în urmărire națională de la data de 16 februarie. A fost depusă la Penitenciarul de Femei Târgșor.

La data de 21.02.2017, polițiști din cadrul Secției nr. 2 Ploiești au depistat un ploieștean de 48 de ani, condamnat la un an și 11 luni pentru săvârşirea unei infracţiuni de luare de mită, pe numele căruia Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Și polițiștii Secției nr. 3 Ploiești au pus în executare, ieri, un mandat emis tot de Tribunalul Prahova pe numele unui bărbat de 33 de ani, din localitate, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani și opt luni pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Tot marți, 21 februarie a.c., având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Vălenii de Munte pe numele unui tânăr de 24 de ani, din comuna Gura Vitioarei, condamnat la un an și 11 luni pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, la nivelul Poliției orașului Vălenii de Munte s-a constituit o echipă care a identificat și depistat persoana în cauză.

Cei trei bărbați depistați au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here