autostrada bucuresti ploiesti

CNAIR a atribuit prin licitație deschisă contractul pentru asigurarea obiectivelor pentru Autostrada A3 unei firme care în 2017 avea venituri totale sub valoarea actualei înțelegeri.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de pază Integra Guard un contract privind furnizarea de servicii de pază pentru Autostrada A3, București-Ploiești, cu o valoare estimată la 4,08 milioane de lei (880.000 euro), fără TVA, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și preluat de News.ro.

Contractul vizează ”asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor și valorilor la secția Autostrăzi”.

Locul principal de prestare a serviciilor este autostrada A3 București – Ploiești. Tipul procedurii a fost licitația deschisă, printre criteriile de atribuire se numără ”cel mai bun raport calitate–cost”, iar contractul nu va putea fi subcontractat.

Integra Guard avea, la finalul anului trecut, 212 angajați, iar veniturile totale înregistrate în 2017 au fost de 3,51 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor. CNAIR a primit, în cadrul licitației, șapte oferte, dintre care trei au fost declarate admisibile.

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here