Patru minori au fost priși de jandarmi după ce au furat bani dintr-o mașină parcată pe o stradă din Ploiești. Unul dintre cei patru, domiciliat în Galați, în vârstă de 14 ani, a furat din mașină 20 de lire, 10 euro și 20 de lei, apoi împreună cu ceilalți trei a fugit de lângă mașină, însă a fost oprit de jandarmi.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Prahova:

“Tot ieri, în jurul orei 17:30, la sediul Poliției Municipiului Ploiești s-a prezentat un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești împreună cu patru minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, cu puțin timp în urmă ar fi sustras o sumă de bani dintr-un autoturism.

Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 16:30, unul dintre minori, în vârstă de 14 ani, domiciliat în județul Galați, fiind însoțit de ceilalți trei minori, ar fi pătruns în interiorul unui autoturism aflat parcat, neasigurat, pe o stradă din municipiu, de unde ar fi sustras sumele de 20 de lire, 10 euro și 20 de lei, ulterior fugind de lângă autoturism, moment în care au fost depistați de jandarmi.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vatamate.

Față de reprezentanții legali ai minorilor a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here