UPDATE Potrivit ISU Prahova, cinci bărbați au fost declarați decedați, iar alte două persoane, o femeie și un bărbat, au fost rănite.

Poliția Prahova anunță că traficul este blocat și deviat prin Breaza.

UPDATE Potrivit ISU Prahova, două persoane au fost declarate decedate, iar trei sunt în stop cardio-respirator și se execută manevre de resuscitare. Alte două persoane au fost rănite ușor și primesc îngrijiri medicale la locul accidentului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accident rutier grav pe DN 1, marți dimineață, la Nistorești! Cinci persoane au rămas încarcerate, iar patru dintre acestea sunt inconștiente.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, în accident au fost implicate două mașini, în care se aflau șapte persoane. La fața locului intervin o mașină de stingere, trei de descarcerare, patru ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă de la ISU Prahova și trei echipaje cu asistent și unul cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova. De asemenea, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Potrivit Poliției Prahova, este posibil ca două persoane să fie decedate, iar un alt pasager implicat este resuscitat la ora actuală. Traficul în zonă este dirijat de polițiști.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here