Patru indivizi suspectați de tentativă de omor au fost prinși, vineri, în jurul orei 14.00, în Prahova, în urma unei descinderi a polițiștilor de la Investigații Criminale și Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Cei patru bărbați, dintre care trei erau dați în urmărire generală, sunt cercetați într-un dosar de tentativă de omor, faptă comisă pe data de 23 iulie, în localitatea Chiajna.

Aceștia se aflau într-o cabană izolată, în zona localității prahovene Cerașu. 

Polițiștii au tras foc de avertisment, în timpul intervenției. 

“Astăzi, în jurul orei 14, în urma activităților desfășurate de DIC și DOS – IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 23.07.2020, a fost efectuată o descindere, într-o cabană izolată din zona montană a jud. Prahova.

În această locație, au fost depistați 4 bărbați, bănuiți în cauză, 3 dintre aceștia fiind urmăriți general, având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă.

În momentul intervenției, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei 4 bărbați a încercat să fugă.
Nu au rezultat victime”, se arată într-un comunicat al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here