Patru tineri cu vrâste între 17 și 20 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, după ce oamenii legii au efectuat percheziții marți dimineață, 2 februarie, și au adunat probe care arată că cei patru ar fi furat bunuri din mai multe mașini parcate în zona de vest a Ploieștiului.

Potrivit Poliției Prahova, în cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților au fost găsite o parte dintre bunurile furate, care vor fi returnate păgubiților.

Reamintim că în această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat trei percheziții, în Ploiești și comuna Blejoi, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Șase persoane au fost duse la audieri.

“Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, persoanele bănuite ar fi comis furturi din autoturisme, în zona de vest a municipiului Ploiești. Aceștia sustrăgeau din interiorul mașinilor diverse bunuri personale și sume de bani, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 3.000 de lei.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.”, a anunțat Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here