Sursa foto libertatea.ro
Stadionul “Ilie Oană” a fost vandalizat în seara zilei de 18 aprilie 2018! Mai multe persoane au intrat pe stadion și au rupt afișele Veolia de la intrarea în tribune, bannerele de la marginea terenului au fost decupate, iar siglele de la băncile tehnice au fost acoperite cu vopsea neagră.

Citește și Ce spune directorul CSM Ploiești despre vandalizarea stadionului “Ilie Oană”

Paznicul care a fost de serviciu în seara când stadionul a fost vandalizat s-a sinucis la aproximativ o lună după incident, pe 17 mai 2018, fiind găsit decedat chiar de tatăl său care venise în vizită.

Potrivit surselor noastre, după ce stadionul a fost vandalizat, paznicul a fost concediat.

Este vorba despre Catrinoiu Gheorghe, din comuna Vărbilău din județul Prahova. Bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a spânzurat de un pom din curtea locuinței sale.

Se pare că bărbatul avea mai multe probleme care l-ar fi împins să recurgă la acest gest. Potrivit unor surse apropiate victimei, bărbatul era în curs de divorț urmând să rămână fără locuință, iar vestea că rămâne și fără muncă l-ar fi determinat să recurgă la acest gest.

Poliția a deschis o anchetă în cazul bannerelor vandalizate care, cum scriam mai sus, aparțineau Veolia, potrivit directorului CSM, Silviu Crângașu. Directorul CSM a explicat și că Veolia amplasase ilegal bannerele respective, neavând un contract în acest sens. După ce au fost vandalizate Crângașu a declarat că au fost refăcute și puse înapoi pe stadion chiar dacă Veolia tot nu intrase în legalitate, urmând să fie semnat un contract ante-datat care să reglementeze acest lucru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here