plan urbanistic general ploiesti
După semnarea contractelor-cadru pentru reparaţii curente, Primăria Ploieşti a anunţat că de miercuri încep lucrările pe mai multe străzi, programate atât pe timpul zilei, acolo unde circulaţia o permite, cât şi noaptea, când traficul e mai redus.

Primăria Ploiești va derula activități de reparații și întreținere străzi, începând de miercuri, 11 mai 2022.

“Administrația publică ploieșteană va executa lucrările amintite, în intervalul orar 19.00 – 05.00, la nivelul următoarelor străzi: Ana Ipătescu, Torcători (inclusiv intersecție Cioceanu), Emile Zola, perimetrul sensului giratoriu Bulevardul București – intersecție cu Bulevardul Petrolului.

Tot în cursul zilei de miercuri, 11 mai 2022, în intervalul orar 08.00 – 17.00, se vor efectua lucrări de reparații și întreținere și în alte zone din oraș, după cum urmează:
» strada Erou Călin Cătălin – lucrări de reparații locale plombe și trotuare;
» strada Basarabilor – lucrări de reparații locale plombe și trotuare;
» Cartier Mitică Apostol – lucrări de balastare”, a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă transmis marţi.

Activitățile vor fi executate de către S.C. CONI S.R.L. și de către S.C. Drum Concept S.R.L., în baza contractelor subsecvente încheiate luna aceasta.

“Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere față de disconfortul generat de aceste activități și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zonele precizate”, se încheie mesajul Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here