fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Pe cine dau sondajele câștigători la Ploiești și la Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Un sondaj de opinie făcut public de evz.ro îi indică drept câștigători la alegerile locale pentru primăria Ploiești și pentru Consiliul Județean Prahova pe candidații PSD.

Cu doar câteva zile înainte de alegeri, potrivit EVZ, primarul în funcție Andrei Volosevici se clasează pe primul loc în sondaj pentru un nou mandat, cu 41,5% dintre voturile celor sondați, iar pe locul doi se află candidatul PNL, Bogdan Nica, cu 20,3% dintre opțiuni. Clasamentul este completat, cu 10.2% dintre răspunsuri, de Alexandru Săraru, de la AUR, de Răzvan Enescu – Alianța Dreapta Unită – cu 8.2%, de Simona Doiniceanu – România în Acțiune – cu 6.2% și de Ionuț Urzeală, de la PER, cu 4.4% .

Locuitorii au fost întrebați și ce partid politic vor vota pentru Consiliul Local. 41,8% au răspuns PSD, 22,3% PNL, 15,1% AUR, 10,3% Alianța Dreapta Unită, 4,1% Partidul Ecologist Român. Pe ultimele locuri sunt Partidul România în Acțiune cu 3,2% și Partidul Mișcarea noi cu 2,9%.

- Reclamă -

Cu privire la Consiliul Județean Prahova, 42,9% dintre cei sondați îl vor pe Virgiliu Nanu (PSD) ca președinte, iar 19,2% pe Dumitrescu Iulian (PNL). 13,1% l-ar vota pe Axinia Adrian(AUR), 3,7% pe candidatul de la Mișcarea Noi, iar 2,2% pe Petrache Adrian(ANT).

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...