fbpx
joi, iunie 1, 2023

„Pe moșia lui Horia Tiseanu nu se filmează!”. Primarul din Câmpina, acuzat că încalcă legea. FOTO-DOCUMENTE

Citește Și

- Advertisement -

Surpriză neplăcută pentru un bărbat care a dorit să facă o filmare de prezentare a localității Câmpina din Prahova – nu a primit aprobarea primăriei condusă la acest moment de Horia Tiseanu!

În data de 9 martie, reprezentantul unei case de producție, a depus o cerere la Primăria Câmpina prin care cerea permisul de a filma 11 locații de interes public din municipiu. Bărbatul și-a motivat cererea, spunând că dorește să realizeze un clip video de promovare a localității și că, deși scopul principal este unul personal, ulterior filmarea va fi pusă atât la dispoziția „Centrului Național de Informare și Promovare Turistică – Câmpina”, cât și la dispoziția primăriei.

- Advertisement -

Publicitatea gratuită pe care s-a oferit bărbatul să o facă localității a fost, însă, refuzată categoric de Primărie. Motivul?! „Primăria Câmpina își propune realizarea unui DVD de prezentare a municipiului, de înaltă ținută, într-o etapă viitoare (…) Vă invităm să participați la selecția de oferte organizată în acest sens la momentul respectiv”, se arată în răspunsul semnat de primarul Horia Tiseanu.

Cu alte cuvinte, Primăria Câmpina refuză un clip de prezentare gratuit, pe motiv că în viitor se va organiza o licitație pentru acest lucru, iar câștigătorul urmează să fie plătit pentru realizarea filmări din bani publici, în loc să-i fie dată aprobare unei case de producții care face acest lucru fără niciun cost.

„Se pare că primarul mun. Câmpina este mai presus de lege, ba mai mult, el o „face” în bătătura lui. Cu câteva zile în urmă, am depus la primăria Câmpina o cerere pentru a putea filma câteva din punctele de interes turistic din Câmpina, pentru a face un documentar cu titlu gratuit. Răspunsul primarului îl atașez acestui mail.
Oare are idee cât de grav a încălcat legea semnând un act, trecând peste legea 74 din codul civil?
Practic pe moșia lui NU SE FILMEAZĂ.”, ne-a scris bărbatul în mesajul său.

Mai jos atașăm și cele două documente, respectiv cererea prin care bărbatul cerea acordul să filmeze obiectivele din municipiu, dar și răspunsul oferit de Primăria Câmpina:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta