sentinta

Constantin M., un militar rezervist din Ploiești, a fost condamnat închisoare cu executare, pentru că și-a violat fiicele minore și și-a bătut soția. Curtea de Apel Ploiești a decis printr-o dentință definitivă să majoreze pedeapsa primită pe fond de la 9 ani de închisoare la 11 ani și trei luni de închisoare și la plata unei amenzi penale în valoare de 4000 de lei.

Constantin M., fiind militar în rezervă, a fost cercetat penal și trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, nu de un procuror militar. Dosarul său s-a aflat pe rolul Judecătoriei Ploiești din 2018, iar la începutul acestui an instanța s-a pronunțat în cauză. Sentința inițială a fost atacată cu apel, iar miercuri 29 iulie, judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești s-au pronunțat în cauză, majorând pedeapsa inițială cu doi ani.

La fond, judecătorii i-au interzis dreptul de a mai purta haina militară și l-au decăzut din drepturile părintești.

Conform portalului instanțelor de judecată, Constantin M. fost găsit vinovat de viol și agresiune sexuală în formă continuată, victime fiind cele două fiice ale sale minore la data săvârșirii faptelor pe care le-a violat în repetate rânduri, pe una dintre ele chiar de șapte ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here