Trei tineri din Câmpina vor înfunda pușcăria pentru o lungă perioadă de timp după ce au fost găsiți vinovați și condamnați definitiv pentru tâlhărie calificată. Astfel, Curtea de Apel Ploiești a dat sentința în dosarul în care Marian Bratu, Gheorghe Florin Bunoiu și Sorin Codreanu au fost trimiși în judecată după ce au atacat în plină stradă și tâlhărit un director de liceu din Câmpina.

Este vorba despre Gheorghe Râncu, directorul Colegiului Tehnic Forestier. Cei trei hoți, Bratu, Bunoiu și Codreanu au fost condamnați la 15 ani și 1049 de zile (rest de pedeapsă), 8 ani și 4 luni, respectiv 7 ani. Aceștia au primit pedepse atât de mari pentru că sunt recidiviști și au la activ zeci de fapte penale.

Aceștia sunt cunoscuți în zona Câmpina în special pentru furturile în urma cărora au căzut victime persoane cunoscute în oraș, printre care se află și un angajat al Școlii de Poliție. Furau de regulă obiecte mărunte, atât din casele oamenilor, cât și din magazine, pe care le valorificau imediat la prețuri mici. Așa s-a întâmplat și în cazul profesorului Râncu. Acesta a fost atacat în noaptea de 4 spre 5 august 2014 când hoții i-au furat de la mână un ceas evaluat la suma de 1600 de lei. Ceasul a fost vândut ulterior cu 150 de lei. Sentința dată în ziua de 20 aprilie 2016 este definitivă, dar din pedepsele finale se va scădea perioada de arest de aproximativ doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here