fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
19.8 C
Ploiești
spot_img

Penitenciarul de femei Târgșor participă la Festivalul de folclor pentru deţinuţi

Citește Și

- Reclamă -

Penitenciarul de femei Târgșor va participa la Festivalul de folclor pentru deţinuţi – ediția a II-a, eveniment ce se va desfășura la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”din București.

Obiectele confecționate de persoanele condamnate vor fi expuse în cadrul expoziției cu vânzare organizate la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”din București.

- Reclamă -

Iată comunicatul de presă emis de Penitenciarul de femei Târgșor:

“Vineri,09.09.2016,începând cu ora 10.00,Penitenciarul de femei Târgșor va participa la Festivalul de folclor pentru deţinuţi – ediția a II-a,eveniment ce se va desfășura la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”din București.

Obiectivele acestui demers vizează evidențierea educației în toate formele și pentru toate vârstele prin dezvoltarea aptitudinilor artistice ale persoanelor private de libertate în scopul promovării artei tradiționale și a obiceiurilor populare româneşti.

- Reclamă -

Obiectele confecționate de persoanele condamnate, în cadrul atelierului de creație al Penitenciarului Târgșor vor fi expuse în cadrul expoziției cu vânzare organizate la muzeu. Evenimentul cultural reprezintă colaborarea începută între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” încă din anul 2013 și se înscrie în seria acţiunilor de conștientizare a societății despre importanţa implicării în proiecte care vizează reintegrarea socială a persoanelor care au executat sancţiuni privative de libertate.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...