fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Pensionarii vor protesta în fața Guvernului

Citește Și

- Reclamă -

Dumitru Cojanu, președinte Federația Pensionarilor Unirea, a anunțat marți la Antena 3 că pensionarii vor ieși mâine în stradă, nemulțumiți de legea pensiilor.

„(…) Începând cu 2021 punctul de pensie să fie egal cu 45% din salariul mediu brut. Repet, acest lucru a fost prevăzut în programul de guvernare și votat de pensionari în 2016. Acest lucru nu se regăsește și în proiectul de lege a pensiilor, ceea ce este o situație foarte grea, care se va repeta, în sensul că în lege se prevede să acorde inflația, inflație care s-a dat și în 2010 timp de 10 ani, când pensionarii au intrat în sărăcie și nu au avut bani pentru medicamente, pentru hrană și același lucru se va repeta în continuare și din 2021. Acest lucru nu-l vom accepta. (…) De 4 luni de zile încercăm să obținem audiență la dna ministru a Muncii, să ridicăm problemele de pensii, dar domniile lor ne-au spus să așteptăm până când se va dezbate această lege a pensiilor și noi am intrat în dezbatere publică, fără să ia în considerare …chiar s-au marginalizat pensionarii. Ei au fost ingnorați și din această cauză am ajuns să ne cerem drepturile în stradă. Sperăm că ne va primi dna prim-ministru joi, care este a doua zi după miting, și când se va lua în discuție legea pensiilor”, a spus Cojanu, marți, la Antena3.

- Reclamă -

Sursa: www.stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...