Pentru o zonă din județul Prahova nu există nicio firmă de deszăpezire! Pentru operațiunile de deszăpezire din această iarnă, județul a fost împărţit în patru zone, dar numai pe trei dintre ele au fost depuse oferte de către operatori. În zona de sud a Prahovei, cunoscută ca o zonă problematică, se va interveni individual în cazuri de urgență.

“Avem patru trasee, trei dintre ele au fost adjudecate la licitație, iar a patra zonă am scos-o de două ori la procedură și nu s-a prezentat nimeni la licitație. Este vorba de zona de la Boldești Grădiștea, Mizil, Baba Ana, Jugureni, Gura Vadului, tot ce înseamnă sudul județului. Este o zonă foarte grea, am întâmpinat foarte multe probleme în anii trecuți. Acolo vom face proceduri individuale pe fiecare situație de urgență care apare”, a declarat Bogdan Toader, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Suma pregătită de Consiliul Judeţean pentru întreaga operaţiune de deszăpezire din această iarnă este de aproximativ 12 milioane de lei.

“Bugetul pentru această perioadă de iarnă este de estimativ de 12 milioane de lei. Pentru anul curent, respectiv până pe 31.12.2015, avem disponibili undeva la patru milioane de lei”, a adăugat Bogdan Toader, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Există o linie permanentă la care cei care rămân înzăpeziți vor putea apela la orice oră din zi și din noapte. Prahovenii pot suna în perioada 15.11.2015 – 15.03.2016, 24 de ore din 24, la numerele de telefon 0244-517440 și 0244- 514545 interior 189.

De menționat este faptul că pe niciun drum județean din Prahova nu vor exista parazăpezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here