fbpx
luni, mai 29, 2023

Percheziții ale Poliției la persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani

Citește Și

- Advertisement -

mascatiÎn această dimineață, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor efectuează şapte percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele a trei persoane din județul Bihor, bănuite că au creat un prejudiciu de aproximativ 750.000 de euro, prin evaziune fiscală şi spălare de bani.

La data de 10 iunie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează şapte percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele a trei persoane din judeţul Bihor, bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

- Advertisement -

Acţiunea poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a trei societăţi comerciale din municipiul Oradea ai căror reprezentanţi sunt bănuiţi că, în perioada 2010-2013, ar fi creat circuite financiare fictive, de natură să asigure sustragerea de la plata T.V.A. aferentă comercilizării pe piaţa internă a unor produse alimentare achiziţionate din spaţiul intracomunitar.

Prejudiciul total cauzat astfel bugetului de stat a fost estimat, până în prezent, la peste 750.000 de euro.

La finalizarea activităților, persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta