mascati1
Foto cu caracter ilustrativ

Poliția Română în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează în această dimineață acțiuni în mai multe județe, care vizează destructurarea unui grup infracțional specializat în comercializarea de cannabis și etnobotanice. 9 persoane vor fi conduse cu mandate de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri.

Poliţia Română şi procurorii D.I.I.C.O.T. efectuaeză 9 percheziţii în 3 judeţe, la persoane bănuite de trafic ilicit de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 11 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, cu sprijinul Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți și Hunedoara, efectuează 9 percheziţii domiciliare, în județele Gorj (3), Mehedinţi (2) şi Hunedoara(4).

Acțiunea vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comercializarea de droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din investigaţii a reişit că, în perioada octombrie 2015 –  februarie 2016, trei bărbați din Tg-Jiu ar fi constituit un grup infracțional organizat care procura droguri de risc (cannabis) și substanțele psihoactive (etnobotanice), pe care apoi le vindea.

Substanțele interzise erau distribuite fie prin intermediul serviciilor de curierat, fie direct, contra unor sume importante sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicat aproximativ 400 de grame de masă vegetală, 2 arme de foc, deţinute fără drept, un laptop, 9 telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit.

Poliţiştii au pus în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.OT. – B.T. Gorj,  pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here