În acestă dimineață, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Urlaţi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în Urlați, la o persoană bănuită de deținerea și comercializarea ilegală de articole pirotehnice. Polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere.

În urma perchezițiilor efectuate, la locuința respectivă au fost găsite mai multe articole pirotehnice, în cantitate totală de aproximativ 8 kg. Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna noiembrie a.c., persoana în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise de pe site-uri de profil în scopul recomercializării acestora pe raza orașului.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare a “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și sancționată de Legea nr. 126/1995.

IPJ Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here