Cinci percheziții domiciliare au fost efectuate astăzi de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 4, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Au fost vizate două persoane fizice şi o persoană juridică, bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, în formă continuată.

În urma perchezițiilor, au fost depistate persoanele vizate şi urmează să fie conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 4, pentru continuarea cercetărilor.

Prejudiciul produs este de 183.196 de lei.

Potrivit Agerpres, la acţiune participă poliţişti de ordine publică ai secţiilor 14, 15, 16 şi 26, precum şi o echipă de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

“În urma probatoriului administrat, a reieşit că, în perioada iunie 2021 – mai 2022, persoanele bănuite, în timpul derulării unor relaţii comerciale, ar fi indus în eroare 17 persoane vătămate, determinându-le pe acestea să achite contravaloarea unor mărfuri (materiale de construcţii şi peleţi de foc), care nu ar fi fost livrate”, se arată într-un comunicat  al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), spun sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here