fbpx
luni, mai 29, 2023

Percheziții în Ploiești! Mai multe persoane pretindeau că sunt ”măicuțe tămăduitoare” și solicitau sume de bani

Citește Și

- Advertisement -

Polițiștii de investigații criminale din Ploiești au descins în această dimineață la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda ”măicuța tămăduitoare”. Se pare că cei patru bănuiți au păcălit mai multe persoane din țară și din străinătate să depună bani în conturi bancare în schimbul serviciilor unei așa-zise ”măicuțe tămăduitoare” prin anunțuri postate pe internet. Cele patru persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri, prejudiciul fiind estimat la 115.000 lei.

Iată comunicatul poliției:

Poliţiştii de investigații criminale din Ploiești au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciuni. 4 persoane au fost aduse la audieri cu mandat. Prejudiciul este estimat în acest moment la 115.000 lei.

Joi, 31 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane din municipiu, bănuite de săvârșirea de înșelăciuni.

Din cercetări, a reieșit că, prin anunțuri postate pe internet, bănuiții ar fi determinat mai multe persoane din țară, dar și din străinătate, să depună diverse sume de bani în schimbul serviciilor unei așa-zise ”măicuțe tămăduitoare”. Sumele solicitate erau transmise prin mijloace electronice de plată (servicii de transfer bancar).

Prejudiciul estimat până în acest moment se ridică la 115.000 de lei.

4 persoane au fost aduse la sediul poliției cu mandat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, în vederea stabilirii întregii activități ilicite.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La percheziții au participat și jandarmi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta