perchezitii

Polițiștii au descins la prima oră a dimineții la 10 domicilii ale unor persoane bănuite că au constituit un grup infracțional organizat, specializat în furturi de combustibil. Perchezițiile au loc în București, Prahova și Dâmbovița.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Română:

La această oră, polițiștii Direcției de Poliție Transporturi și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 10 perchiziții în municipiul București și în alte 2 județe, la persoane bănuite de furturi de combustibil.
La data de 8 martie a.c., polițiștii Direcției de Poliție Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, efectuează 10 perchiziții domiciliare în municipiul București, precum și în județele Prahova și Dâmbovița.
Activitățile se desfășoară la domiciliile unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, specializat în furturi de combustibil.
La acțiuni participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliției Române.
După efectuarea perchizițiilor, cei în cauză vor fi conduși la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, pentru audieri.
Cercetările sunt continuate în cauză,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 București, urmând ca, în funcție de rezultatul anchetei, să fie efectuate propuneri corespunzătoare instanței competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here