fbpx
luni, mai 29, 2023

Percheziții în Prahova la sediile unor firme și la persoane bănuite de evaziune fiscală

Citește Și

- Advertisement -

Polițiștii prahoveni efectuează în această dimineață patru percheziții la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu de 130.000, prin intermediul mai multor societăți de tip ”fantomă”.

La această oră, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Prahova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, efectuează 4 percheziții la sedii de firme și la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 130.000 de lei, prin evaziune fiscală.

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează 4 percheziții domiciliare și la sediul unor societăți  bănuite de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 – 2016, persoanele bănuite ar fi creat un circuit financiar fictiv format din patru societăți comerciale de tip ”fantomă”, prin intermediul căruia ar fi înregistrat și declarat operațiuni fiscale nereale, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor și impozitelor aferente.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 130.000 de lei.

Patru persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile beneficiază de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții participă și jandarmi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta