fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Percheziții la hoți care au dat spargeri în case din Ploiești și Ariceștii Rahtivani

Citește Și

- Reclamă -

Poliția Municipiului Ploiești a descins miercuri, 20 octombrie, la șase adrese pentru a efectua cercetări și pentru a aduce la audieri cinci persoane suspecte că au dat spargeri în case din Ploiești și din Ariceștii Rahtivani. 

Potrivit unui comunicat remis presei de IJP Prahova, una dintre spargeri a avut loc la o casă din Ploiești, pe 7 octombrie, de unde a fost furată o geantă cu acte și bani. Cea de-a doua spargere a avut loc în urmă cu două nopți, pe 18 octombrie, la o casă din Ariceștii Rahtivani.

- Reclamă -

Reprezentanții IJP Prahova au precizat că există indicii că suspecții ar fi autorii și a alte două fapte penale cu autor necunoscut.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de Poliția Prahova:

„Astăzi, 20 octombrie, polițiștii Poliției Municipului Ploiești au efectuat 6 percheziții domiciliare, în Ploiești, Urlați și comuna Ariceștii Rahtivani la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.

- Reclamă -

Din cercetări a rezultat că la data de 7 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unui imobil din Ploiești și ar fi sustras o geantă ce conținea acte și bani. În cadrul acestei cauze, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au condus la sediul poliției 4 persoane în vederea audierii.

În cealaltă cauză, polițiștii Secției nr.7 de poliție rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 18 octombrie, o persoană necunoscută ar fi pătruns într-un imobil din comuna Ariceștii Rahtivani și ar fi sustras mai multe bunuri electrice. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 5.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 80%.

- Reclamă -

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești în vederea probării activităților infracționale și lămuririi cauzelor, sub toate aspectele, fiind indicii că persoanele bănuite ar fi autorii și la alte două cauze penale cu autori necunoscuți.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...