fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Percheziții la locuința sirianului care a aruncat un cocktail Molotov la Ambasada Israelului din București

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii au descins în percheziții la locuința sirianului care a aruncat un cocktail Molotov la Ambasada Israelului din București.

Reamintim că luni bărbatul a aruncat o sticlă incendiară înspre ușa de la intrare de la Ambasada Israelului, în holul clădirii, amenințând că se autoincendiază.

Potrivit news.ro, care citează surse judiciare, perchezițiile au avut loc într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei, unde locuia cetățeanul sirian care a aruncat sticla incendiară.

- Reclamă -

Potrivit SRI, sirianul, în vârstă de 34 de ani, a încercat să dea foc ușii de la intrare în sediul reprezentanței diplomatice, amenințând că se va autoincendia. A fost imobilizat de Brigada Antitero a SRI.

De asemenea, lucrători din cadrul Serviciului Român de Informaţii care asigurau securitatea instituţiei au stins incendiul, fiind provocate distrugeri unui afiş de pe uşă, fără a fi înregistrate alte pagube materiale ori de altă natură.

”În cursul zilei de astăzi, o persoană, aparent de origine siriană, a ajuns în proximitatea clădirii în care se află Ambasada Israelului în România. Când a fost abordată de către agenţii de securitate, a scos un cocktail Molotov, l-a aprins şi l-a aruncat spre uşa de intrare în holul clădirii. Forţele de securitate locale au preluat imediat controlul asupra lui, l-au arestat şi l-au dus la secţia de poliţie. Nu s-au înregistrat victime în incident şi nu au fost provocate pagube. Ambasada Israelului doreşte să mulţumească forţelor de securitate locale şi Poliţiei Române pentru răspunsul rapid şi eficient”, a transmis reprezentanţa diplomatică.

- Reclamă -

Potrivit news.ro, bărbatul ar fi avut probleme legate de obținerea vizei, însă, nu s-ar fi declarat pro-palestinian.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...