În această dimineață, poliţiştii din Câmpina efectuează două percheziţii pe raza județului Prahova, la locuința unei persoane bănuite de cămătărie, șantaj și amenințare, cât și la o altă locație unde există indicii că aceasta ar locui ocazional. 1 mandat de aducere va fi pus în executare.

Astăzi, 7 august 2019, poliţişti de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Câmpina, efectuează două percheziții domiciliare, la o persoană bănuită de cămătărie, șantaj și amenințare. O descindere are loc în comuna Cornu și o alta pe raza comunei Șotrile, din județul Prahova.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoana bănuită ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoana în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de amenințare și șantaj.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 5000 de lei.

O persoană va fi condusă la sediul poliției, pentru audieri.

La activităţi participă şi luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here