haine contrafacute

În acest moment, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează percheziții la o firmă bănuită de comerț cu articole sportive contrafăcute.

La data de 12 august, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti și a județului Ilfov.

Activitățile se desfășoară la sediul social și la punctele de lucru ale unei societăți comerciale din domeniul comerțului cu articole sportive.

Din primele cercetări a rezultat că firma în cauză ar fi încheiat și derulat relații contractuale cu autorități contractante din domeniul activităților sportive, furnizând echipamente sportive susceptibile a fi contrafăcute.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, cercetările sunt continuate pentru  comiterea infracțiunilor de contrafacere a unei mărci și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here