fbpx
luni, mai 29, 2023

Percheziții la o firmă care face comerț cu articole sportive contrafăcute

Citește Și

- Advertisement -

În acest moment, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează percheziții la o firmă bănuită de comerț cu articole sportive contrafăcute.

La data de 12 august, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti și a județului Ilfov.

- Advertisement -

Activitățile se desfășoară la sediul social și la punctele de lucru ale unei societăți comerciale din domeniul comerțului cu articole sportive.

Din primele cercetări a rezultat că firma în cauză ar fi încheiat și derulat relații contractuale cu autorități contractante din domeniul activităților sportive, furnizând echipamente sportive susceptibile a fi contrafăcute.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, cercetările sunt continuate pentru  comiterea infracțiunilor de contrafacere a unei mărci și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Când se face dezinsecție și deratizare în Ploiești

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10,...

Mai Multe Articole Ca Acesta