mascati

mascatiProcurorii DNA efectuează în această dimineață percheziții la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin. Anchetatorii au suspiciuni de fapte de corupție. Un procuror și o grefieră ar fi luat mită. Sunt verificate dosarele instrumentate în ultimii opt ani.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2007 – 2015.  În cursul zilei de 26 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în patru locații situate în orașul Măcin, județul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here