În această dimineață, poliţiştii prahoveni au efectuat 11 percheziţii pe raza județului Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu. 10 mandate de aducere au fost puse în executare.
La data de 9 iulie 2019, poliţişti din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu. 9 percheziții au avut loc în Municipiul Ploiești, una în comuna Bărcănești, județul Prahova și una în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov.

Percheziții la persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu

Percheziții la persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliuhttps://ziarulincomod.ro/perchezitii-la-persoane-banuite-de-amenintare-si-violare-de-domiciliu/

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, July 9, 2019

Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iulie a anului 2019, persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în curtea a două locuințe situate în cartierul Mimiu din Municipiul Ploiești, având asupra lor obiecte contondente, unde ar fi amenințat persoanele care se aflau în imobile.

De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: săbii, cuțite, bâte, topoare, precum și două pistoale tip air-soft.

10 persoane au fost aduse la audieri.

La percheziții au participat și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here