fbpx
luni, mai 29, 2023

Percheziții la persoane bănuite de delapidare în domeniul silvic

Citește Și

- Advertisement -

perchezitiiLa această oră, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române,  polițiștii din Ilfov efectuează 7 percheziții la mai multe persoane bănuite că ar fi valorificat material lemnos, în valoare de peste 610.000 de lei, din mai multe cantoane silvice, fără a înregistra în contabilitate și fără a depune în casierie sumele încasate.

La data de 27 iulie a.c., sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează 7 percheziții, în județele Ilfov și Călărași, la persoane bănuite de delapidare și pun în executare 10 mandate de aducere.

- Advertisement -

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, sub supravegherea  procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2009-2014, 18 persoane, în calitate de funcționari sau  contabili în cadrul unui ocol silvic, ar fi valorificat material lemnos din mai multe cantoane silvice, fără a înregistra în contabilitate și fără a depune în casierie sumele încasate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 610.000 de lei.

- Advertisement -

Polițiștii urmăresc depistarea persoanelor bănuite, vor ridica documente financiar-contabile și au în vedere identificarea de bunuri, pentru recuperarea prejudiciului.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta