percheeee

percheeeeÎn această dimineaţă, poliţiştii de la transporturi maritime au efectuat cinci percheziţii la persoane bănuite că ar fi sustras ţigări, băuturi alcoolice şi parfumuri, în valoare de 900.000 de lei, din Portul Constanţa Sud Agigea. 8 persoane au fost conduse la audieri.

La data de 6 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au efectuat cinci percheziţii în judeţul Constanţa, la persoane bănuite de furt calificat.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Constanţa şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în cursul lunii iulie a.c., ar fi sustras, din containere aflate în Portul Constanţa Sud Agigea, ţigări, băuturi alcoolice şi parfumuri, în valoare totală de 900.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost recuperate o parte dintre bunurile sustrase, iar 8 persoane bănuite în cauză au fost conduse la sediul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, pentru audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here