perchezitii diicot

perchezitii diicotLa această oră, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași efectuează 12 percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunii de proxenetism.

La data de 23 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, efectuează 12 percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi (9) şi Constanţa (3), la domiciliile membrilor unei grupări infracţionale organizate, bănuiți că ar fi exploatat sexual mai multe persoane, de sex feminin, prin obligare la practicarea prostituţiei.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

De asemenea, sunt puse în executare 16 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni, cei depistați urmând a fi conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, pentru audieri şi dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit faptul că, începând cu anul 2010, tinerele racolate de pe raza celor două judeţe ar fi fost exploatate sexual pe teritoriul mai multor state europene (Spania, Franţa şi Germania), iar banii astfel obţinuţi ar fi fost însuşiţi de șapte membri ai grupării infracționale.

La activităţile de astăzi participă poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, precum și jandarmi.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here