72 de persoane urmează să fie audiate în cursul zilei de marți de procurorii DIICOT din Ploiești într-un dosar care vizează traficul de droguri de risc și mare risc. Audierile au fost precedate de o serie de percheziții care au avut loc la primele ore ale dimineții în stațiunile montane de pe Valea Prahovei.

”În cauză s-a reținut faptul că, mai multe persoane au desfășurat activități de deținere și comercializare de droguri de risc și mare risc către diverși consumatori de pe raza localităților Sinaia, Azuga și Bușteni, la prețul de 60 lei gramul de cannabis, 60 lei comprimatul de ecstasy și 100 de euro gramul de cocaină.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manșoane pentru pistolalele cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul și distribuția drogurilor, precum și diferite sume de bani”, se arată într-un comunicat al DIICOT

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 72 persoane, a precizat sursa citată.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here